Tällä sivulla: Kalaruoat V Katkaravut V |
|
KALARUOAT | < A La Carte |
33. MACHI MALAIKARI
|
13,00 |
34. MACHI DU PIAZA
Paistettua merilohta sipulin, valkosipulin ja tomaatin kera korianteri- , kurkuma-, kumina-, curry -kastikkeessa. |
12,00 |
35. MACHI VINDALOO
Paistettua itämaista kalaa ja perunaa tulisessa sipuli-, valkosipuli-, inkivääri-, paprika-, chili ‚kastikkeessa. |
13,00 |
36. MACHI TIKKAMASALA
Tandoori-uunissa paistettua yrteillä marinoitua itämaista tilapiakalaa tomaattikastikkeessa |
14,00 |
K atkarapu |
|
38. DHAKAI CINGRI
Katkarapuja, sipulia, paprikaa, sitruunaa, inkivääriä ja kurkumaa currykastikkeessa |
13,00 |
39
.CINGRI COCONUT
Katkarapuja kookosmaito-kastikkeessa, sipulin, valkosipulin, sitruunan, inkiväärin ja mantelin kera |
14,00 |
40. JUMBO PRAWNS
Jättikatkarapuja sitruuna-kerma –kastikkeessa sipulin, valkosipulin, inkiväärin ja paprikan kera. |
15,00 |
RIISIT
JA LEIVäT ANNOKSIIN ERIKSEEN
|
|
|
|
< A La Carte |